Behandelingen

Behandelingen bij Facetec

Naarmate de jaren verstrijken, is het bijna onvermijdelijk dat rimpels verschijnen, als een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces. De timing kan echter variëren, waarbij sommige mensen eerder rimpels krijgen dan anderen. Er zijn enkele versnellende factoren die dit proces kunnen beïnvloeden; denk hierbij aan hormonen, UV-straling, roken en stress. Het is essentieel om je bewust te zijn van deze factoren en te streven naar een gezonde levensstijl om de vorming van rimpels zoveel mogelijk te verminderen.

In onze cosmetische kliniek bieden wij een breed scala aan behandelingen om uw uiterlijk te verbeteren en veroudering tegen te gaan. Dit omvat procedures zoals het aanbrengen van fillers en het uitvoeren van botuline toxinen (“Botox”) injecties. Hiermee kunnen we de contouren van uw gezicht verfraaien en rimpels verminderen. Daarnaast bieden we ook behandelingen voor huidverbetering, waarbij we diverse technieken gebruiken om uw huid te revitaliseren en te verjongen.

Naast cosmetische doeleinden, kan botox ook worden toegepast in niet-cosmetische behandelingen. Het kan effectief zijn bij de behandeling van hoofdpijn, migraine en overmatig zweten (hyperhidrose). Wanneer bijvoorbeeld het voorhoofd of de frons behandeld wordt, kan het spanning en een drukkend gevoel op de schedel of rond de ogen verminderen. Dit kan resulteren in verlichting van symptomen en een verbeterde kwaliteit van leven voor mensen die lijden aan deze aandoeningen.

Het gebruik van Botox in niet-cosmetische behandelingen is onderwerp van medisch onderzoek en moet altijd worden uitgevoerd door een gekwalificeerde arts. Bij ons kunt u rekenen op professionele zorg en expertise om uw schoonheidsdoelen te bereiken.

Boek een afspraakContact